Shkodër pse nderove neootomanët (Turqit)?!

Sonte luhet ndeshja Shqipëri-turqi , dhe doemos na duhet fitore si populli i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut duhet fitojmë kundër armikut .

Nuk guxojmë të harrojmë të shkuaren krenarinë vuajtjet genocidin ..

Sot Medresja e Shkodres priti me flamuj futbollistet turq me flamuj turk , tash shtrohet pyetja ju qenkeni me Turqinë e jo vendin tuaj .

Ore shqiptar te zi nuk duhet armiku e feja para kombit .

Sot dikush priti turkun neser ca presin serbin grekun etj ky o mentaliteti i qelbur

Shqipëtari mirë e ka vëlla veç shqipëtarin

Leave a Reply