Kosova ndal Danimarkën 2-2

Erdhën me fjalë të mëdha por danezet u ndalen nga përfaqësuesja jonë ku spikaten golat e Amiri Rrahmanit dhe B.Celines .

Stadiumi ishte i tejëmbushur Fadil Vokrri

Kosova shqipëtare befason për të mirë

Leave a Reply