Fronti Popullor në Prill do kujtoj njëshin Enver Hoxha

Fronti Popullor me seli në Ferizaj po mban takime me popullin vazhdimisht gju me gju dhe po evokon kujtime nga e kaluara Enveriane dhe ka ndarë një seri mirënjohjesh .

Kryetari shoku Agim Xhigoli me Erald Selcen Muzafer Kumanoven e struktura tjera po përgatiten që si cdo vit ta kujtojne Enver Hoxhen lavdimadh atin e kombit dhe përparimit tonë njeriun që na nxori nga mesjeta feudale .

Populli cdo herë është i mirëpritur

Fronti Popullor Ferizaj-Shqipëri

Leave a Reply