Ripushtimi neotoman duhet luftuar !

Ripushtimi turkë i Ballkanit mes kulturës tyre dhe biznesit
Ish Perandoria famëkeqe antishqiptare osmane ,tani Turqia e sotme në shumë forma po tenton te rikthehet ,dominante ,në hapesiren shqiptare dhe me gjerë.
Osmanllinjet dhe Turqit me se keqi i kanë trajtuar shqiptaret ne cdo aspekt andaj nuk do duhej harruar Luftrat e madhit SKENDERBEUT,Lidhja Prizrenit ,Pejës e luftrat e medha te Cerciz Topullit,Mihal Gramenos,Isa Boletinit,Luigj Gurakuqit,Ismail Qemalit e H.Prishtines me pushkë dhe pendë në dorë për clirimin e mëmedheut .
Direktivat kinse miqesore nga Ankaraja shqiptaret per ta ndryshuar historinë ,shqiptaret nuk duhet ti pranojnë kurrë se historia jonë ngerthen ne vete luftra mbijetese ,krenarie dhe tragjedi ,ato tragjedi na i solli turku me dhune e gjenocid,spastrim etnikë e vrasje makabre e kaluara nuk guxon harrohet ,pavaresisht rrethanave te sotme .
Turqia ashtu si okupatoret tjerë kurrë nukna kërkojë falje ndaj nesh as ne te kaluaren dhe as sot ,madje ajo po shpelan trurin eshqiptarve me bekimin e vete TV tona duke transmetuar seriale imorale turke ne cdo ore te dites ,bizneset etyre kanë shtirë dore cdo gjë uroj te shpetojme nga Riturqizimi ,se cfare zullumesh ka berë Turqia ndaj nesh e di cdokush .
Populli shqiptar me se keqi ka pesuar ,ndersa shtetet grabitqare fqinje ato kane pas privilegje ,miliona shqiptare te asimiluar Turqi ikemi nuk kane asnje shkolle shqipe ,kolegje cerdhe ,e ketu ne Kosove,Maqedoni,Shqiperi kane hapur dhjetra kolegje turke .

Leave a Reply