Kreshnik Shala Hero i Gjallë i luftës

Në një bashkëbisedim vëllazëror me luftëtarin e respektuar të UÇK -së Sezair Belegun folem për jeten hallet tona si çlirimtar dhe për heroin Kreshnik Shala luftetar qe humbi sytë dhe që trupin me vrima e ka nga plumbat .

Shoqata Peja në Amerike i ka ndejtur gati ju lumtë u jemi mirenjohes jeton dhe vepron me nder si krejtë luftëtaret e lirisë ndonese të harruar jemi nga shteti .

Leave a Reply