E.Selca Sali Çeku dhe Shefqet Mustafaj figura të lavdishme të UÇK -së

20 vite nga rënia e kolosave të UÇK -së Sali Çekut dhe Shefqet Mustafaj

Çdo ditë po kemi përvjetore dëshmoresh dhe ata janë pasuria dhe krenaria jonë kombëtare në gjakun e tyre ndër shekuj janë bazat e kombit shqiptar .

Nesër bëhen 20vite nga rënia e juristit Komandantit të madh të UÇK -së emblematikut unifikuesit Bac Sali Çekut sinonim nderi dhe lavdie dhe trimit të madh sypatremburit luftëtarit të madh e të lavdishem Shefqet Mustafaj .

Ranë për të mos vdekur kurrë në Kosharen legjendare kundër armikut barbar serb ranë sebashku sëbashku me njè deshirë qëllim çlirimin dhe bashkimin kombëtar .

Politika jonë e ndyrë larg duart nga dëshmoret sepse ata janë dalezotesit e atdheut ata i takojnë kombit tonë ata janë vet shtylla e shqiptarizmes .

Lavdi mbarë dëshmorëve të mëmedheut
Amaneti i tyre detyra jonë ta bëjmë Shqipërinë

E.Selca

Leave a Reply