Dom Këlmend Spaçi ky shqiptar i madh

I edukuar me frymën e rilindaseve kombëtar Dom Këlmend Spaçi famulltar i njohur e ka kombin mbi të gjitha .

Ka dhenë kontribut të madh si teolog humanist patriot e vecmas në luftën e viteve 1998-99 ku ka ndihmuar UÇK -në dhe popullatën civile nga Lugu i Baranit , Dushkaja Drenica etj

E ka rrezikuar jetën e vet , dhe motrave të nderit për ta ruajt popullaten nga masakrat serbe .

Si intelektual dhe ish luftëtar kam pas fatin e nderin të bashkëveproj me të nderuarin Dom Këlmend Spaçin i cili është shembull për mirë .

Leave a Reply