Selca:Terrorizmin duhet luftuar me ashpërsi

Terrorizmi sot për sot është e keqja më e madhe si skllavopronaria e turpshme dikur , andaj këtë të keqe që po përgjakë botën njerëzimin duhet ta luftoj e terë bota me të gjitha mjetet .
Terrorizmi është kancer botëror , ai luftohet me edukim shoqëri tolerante dhe me forcë në të njejtën kohë .
Askush nuk guxon të dorëzohet para kësaj mortaje zezone që godet pamëshirshëm njerëzit e pafajshëm .

Leave a Reply