Eva Tafa na sjellë artizanate me vlerë të madhe kombëtare

Punime Artizanale Shqiptare!
Shpjegues:
Torbe leshi e punuar me dore me motive tradicionale, mbajtur neper gjithe krahinat e Shqiperise, kryesisht i perkasin krahines nga Malesia e Madhe dhe zonave perqark.
Corape leshi punuar shputen me lekuren e lopes, tradicionale, mbajtur neper gjithe krahinat e Shqiperise, kryesisht i perkasin krahines nga Luma dhe zonave perqark.
Çibuk duhani burrash, punuar me dore prej drurit te arres.
Elemente te etnografise shqiptare, te trasheguara brez pas brezi.
Pergatitur nga Etleva Tafa.
Per porosi na shkruani ne inbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *