Gazmend Syla, kujton të madhin Ilaz Kodra

20 vite më parë, në mbrojtje të popullatës civile, në një betejë të ashpër me armikun, do të përjetësohet Komandanti i Brigadës 114 të Zonës Operative të Drenicës Ilaz Kodra. Së bashku me komandantin ranë edhe dhjetëra bashkëluftëtarë dhe martirë.
Lavdi e përjetshme

Kështu shkruan ish luftëtari i UÇK -së Këshilltari i R.Haradinaj z.Gazmend Syla raporton JaninaPress

Leave a Reply