Drejtësi për Qerim Këlmendin dhe luftëtaret e UÇK-së opinion nga veprimtari Mustaf Lajqi

Vendi i vrasjes së Qerim Kelmendit…!…ashtu sikurse ushtari i panjohur nuk kishte as emër as mbiemër në gurë,por unë e lexova emrin e tij SHPIRTMADH SHQIPTARIA…!…as edhe një gjurmë e vetme për vrasjen e tij-a ka shtet,a ka polici,a ka prokurori,a ka gjyqësi,a ka Zot ky vend…!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *