Veprimtari Kombëtar Anton Antoni kujton Skënderbeun atin e kombit

Sot me 06.05. 1405 ditelindja
Kryetrimi i botes ??Shqiptare??
????GJERGJ Gjon KASTRIOTI????
mbushe plotë 614 vjet nga lindja e kryeheroit tonë Kombëtar,
Gjergj Kastrioti – Skënderbeu
(6 maj 1405 – 17 janar 1468), mbretit të përjetshëm të
??Shqipërisë??
Mbrojtës i të gjithë Europës, strateg ushtarak dhe politikan, me një kulturë të gjërë dhe ndjeshmëri intelektuale të jashtëzakonshme.

??LAVDI?? L A V D I ?? L A V D I ?? të përjetshme Kryeheroit tonë kombëtar!

Leave a Reply