Atdhetari i njohur Sali Krasniqi i reagon Shkëlzen Gashit

UÇK KRYEVEPRA E KOMBIT , TI SHKELZEN JE LLUMI I KOMBIT !

Nuk munda të rri indiferent dhe të hesht nga akuzat e rrejshme dhe shpifjet anti UÇK të këshilltarit të Albinit Shkelzen Gashi në T7 .

Njëherë duke e dëgjuar thashë mos është serb , po emri Shkelzen nuk ishte i panjohur për mua e shumëkend .

Ky Shkelzeni që pas lufte në Fakultet Filozofik ka berë propagandë kunder UÇK -së , e ky pseudointelektual kurrë nuk e folte asnje fjalë për krimet serbe a e dini pse sepse ky Shkelzeni librarin e tij e financuar nga qarqe antishqiptare e kishte berë oaze kunder luftes , kyfare Zeni i marrum me emer shqiptar e mendime serbe organizonte eskurzione te varri i kasapit Tito në Beograd dhe pa u tharë plagët tona kërkonte tolerancë ndëretnike .

Di që ishte në VV te Albini , mandej e paten përzane e tash Albini si patriot që i thote vetit nuk o mire të kete keshilltar që na marrin ftyren dhe qojnë uji mulli Beogradit .

Albin shkarkoje , shtet ligjor vepro mos lejo kushdo ta fyej gjakun e derdhur për liri

Sali Krasniqi invalid i UÇK -së dhe Dr.sc i shkencave të Ekonomisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *