Fjala përfundimtare e trimit Enver Hoxha Klein para Gjykates Sllave (Foto)

Klikoni mbi foto artikull dhe mund ta lexoni të nderuar lexues .

Enveri është mbajtur si burrat para gjyqit me shokët tamam si epoka para gjyqit e Abdyl Frashërit dhe Sylejman Vokshit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *