Takim i burrave të Shqipërisë Anton Antoni dhe Ramush Haradinaj

Këto ditë në Lug të Baranit në këtë trevë të madhe të kombit u takuan në tubime atdhetare burrat e Shqipërisë z.Anton Antoni dhe z.Ramush Haradinaj kryeminister .

U bisedua për një të ardhme me të mirë dhe për mundesin e investimeve qeveritare në këtë trevë BL Gllogjan dhe në Lug të Baranit .

Erald Selca JaninaPress

Leave a Reply