Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli vaxhdon të presë mërgimtarët

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli gjatë gjithë verës po dhe vitit pret mērgimtar vizitor me bashkëpuntorët e tij në zyrat e Frontit në Ferizaj .

Agimi , ju tregon për rolin dhe punën e Frontit në sferen kombëtare dhe kundër përçarjeve ashtu siç na mëson jeta dhe vepra e legjendarit Enver Hoxha dhe sistemit të tij

Raporton portali JaninaPress

Leave a Reply