Mhill Gjuraj afaristi dhe atdhetari i njohur në Amerikë

Amerika është vend i mundësive të njerëzeve puntor e për shqiptaret Amerika ishte tokë e premtuar dhe e bekuar , madje Fan S.Noli i madh do thoshte mbahu nënë mos ke frikë i ke djemtë në Amerikë .

Atdhetari afaristi i njohur nga Cverka e Pejës sonë tash e 45 vite jeton punon me nder dhe dinjitet në Amerikë ku është emër i shquar në fushën e ndërtimeve në Bronx etj

Menaxher humanist atdhetar ka ndihmuar çeshtjen kombëtare shumë në vitet 90-ta , dhe pas vitit 2000 ka ndihmuar për ngritjen e shtatores së nobelistes sonë Nëna Tereze ka ndihmuar pa ndal dhe për katedralen në Prishtinë mandej Tivar .

Model i familjarit mirë , emër i çmuar në komunitetin shqiptaro-amerikan bukëdhenës humanist dhe ka ndihmuar shumë familje në nevojë .

Nga bashkëluftëtari im nga UÇK Toni Gojani kam dëgjuar shumë fjalë miradije për bacin Mhill dhe për të flasin me superlativ dhe Komune të Pejës e në mërgaten tonë e cila është shtylla e kombit familjeve tona dhe mirëqenies mbarëkombëtare

Suksese mbaresi jetë të gjatë sa malet e Shqipërisë bashkëatdhetari jonë Mhill Gjuraj 🇦🇱 ju jeni ambasadore denje kombit me vlerat e juaja shumëdimensionale

Erald Selca Prishtinë 27 Dhjetor 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *