Agim Xhigoli -Kryetar i Frontit Popullor i reagon Lulzim Bashes

Në një prononcim për portalin JaninaPress dhe mediume shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor me seli në Ferizaj i reagon ashpër z.Lulzim Basha Kryetar i PD i cili po tenton të nxjerrë ligje kundër Enver Hoxhes lavdimadh .

Agim Xhigoli thekson se personaliteti boteror i babait kombit Enver Hoxhes është dhe mbetet fanar ndricues i kombit tonë simbol i fuqisë dhe përparimit si komb i panënështruar ndaj askujt .

Ne Fronti thotë Agimi me terë qënien tonë po i mbrojmë vlerat kombëtare dhe nuk do heshtim kurrë ndaj askujt që cenon kryeepoken e artë enveriane , se po e shohim fare mire ju te demonkracise ca i keni berë atdheut tash 30 vite .

Raporton JaninaPress

Leave a Reply