Fronti Popullor kujton nobelisten Nënë Tereza

Sot Fronti Popullor ka kujtuar me pietet dhe nderim të lartē bijën e kombit dhe njerëzimit , Nënë Terezen e cila nderoi atdheun tonë kudo në botē me humanizmin e saj

Nënë Tereza gjatë vizitës në atdhe pati vizituar varrezat e dëshmoreve dhe varrin e kryekolosit njeshit Enver Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *