Nimotherm një firmë prestigjioze

Familja e baces Metë Nimonaj , nuk shquhet vetëm për urti tradita atshedashuri dëshmor po edhe për fisnikëri e familje tejet punëtore .

Kjo familje gjithë jetën ka jetuar me djersen e ballit me mund e përkushtim .

Firma Nimotherm e Kushtrim Nimonaj me familje është model për mirë në Stasburg dhe kudo Francë e mërgatë , janë të zot profesioniste dhe me emër në fushēn e ngrohjes ventilimit ajrimit etj

Kjo firmë është histori suksesi , dhe meritojnë respekte pafund sepse kombi ynë vetëm me nder e punë arsimim e vlera mund të ec përpara .

Erald Selca

Leave a Reply