Fronti Popullor Kujton 111 Vjetorin e Kongresit të Manastirit

Fronti Popullor kujton Kongresin e Manastirit 111 vjetorin e tij , peshën dhe rendesinë historike të Kongresit të Alfabetit Shqip .

Gjuha Shqipe , është pasuria jonë kombëtare dhe si e tillë duhet ruajtur me fanatizem kudo ku janë shqiptarët në troje etnike dhe botë .

Leave a Reply