Atdhetari mërgimtari i nderuar Hysni Elshani në mbështetje të Kadri Veselit dhe UÇK -së

Ata qe bene perpjekje per te ju gjunjezuar kot e kan , ju jeni krenaria e popullit .Respekt ?shkruan në profilin e tij në facebook z.Hysni Elshani afarist humanist ish futbollist dhe atdhetar i pashoq

Leave a Reply