Nënkoloneli Astrit Huskaj kujton Gjigantin Jashar Salihu

SOT E PERJETSISHTË LAVDI JETËS DHE VEPRIMTARISË SUAJ GJENERAL
JASHAR SALIHU
Jam i bekuar qe pata nderin të jetoj në epoken tuaj dhe të jem bashkluftetari juaj. Lavdi

Perfaqsuesi i OVL UÇK së për Amerikë
Astrit Huskaj ish Epror i UÇK dhe TMK -së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *