Arben Krasniqi me fjalë emocionuese për bashkëluftëtarin Qerim Këlmendi

PSE IKE HERËT SHOKU IM I SHPIRTIT
Ti më premtove se do te me presesh aty te vendi ku takoheshim me shokë.
Ti na premtove se nuk do te zhdukesh.
Ti na dergove dhe numrin e ri të telefonit qe ne te jemi sigurt se te gjejme.
Unë erdha ne Kosovë që ne oret e para te mengjesit me shpres të takoj dhe telefonova disaher nuk u pergjigje.
Ende jam ne pritje te telefonates tende shoku.
Por nese mendon te takohemi tani, NUK mundem…nuk me pelqen ai vend që tani ke zgjedhur.,
Pse ike pa me thën lamtumiren e fundit…?
Lavdi Qerim shoku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *