Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli ngushëllon kombin për vdekjen e Avni Mules

Thellësisht ndihem ipikëlluar për ndarjen nga jeta të një prej kolosëve të muzikës dhe artit shqiptar, Avni Mula, personalitet i jashtëzakonshëm, intelektual i spikatur, model i përhershëm qytetarie, figurë e dashur dhe e respektuar nga të gjithë!
Humbje e madhe e artit tonë
Ngushëllimet më të ndjera dhe i paharruar kujtimi i Tij!
Lamtumirë Mjeshtër! U prehsh në paqen e merituar!

Ishe artist i nivelit botëror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *