Luftëtari dhe veprimtari z.Arben Krasniqi uron 28 Nëntorin

Të nderosh 28 Nëntorin, flamurin kombëtar, heronjët, dëshmorët dhe luftëtaret e lirisë, do të thotë nderosh të djeshmen, të sotmen dhe të ardhmen.
Monumentin – Nënë Shqipëri të prehen edhe dëshmorët më të rinj të kombit. Kështu sëbashku do të kemi një dhimbje, një gëzim e një manifestim.
Urime 28 Nëntori, Dita e Pavaresise së Shqipërisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *