Fronti Popullor apelon për kujdes nga Popullata shqiptare nga Koronavirusi

Fronti Popullor i Enver Hoxhes me seli në Ferizaj , Kryetari Agim Xhigoli sekretari Erald Selca antari i Kryesisë profesor Muzafer Isufi në një bisedë për JaninaPress apelojnë për kujdes nga pandemia botërore KoronaVirusi që ka kapluar botën .

Drejtuesit e Frontit kërkojnë seriozitet nga Tirana dhe Prishtina në menagjimin e kësaj situate dhe solidaritet në mes popullit tonë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *