Presidenti Thaçi takon Gjeneral Rrahman Ramen e FSK-së

Sot e takova gjeneralin Rrahman Rama dhe kërkova që FSK-ja të mobilizohet dhe të jetë e gatshme për të ndihmuar në parandalimin dhe tejkalimin e rrethanave të shkaktuara nga COVID-19. Gjenerali Rama më siguroi se FSK-ja është në gjendje gatishmërie dhe ka kapacitete që të përballet me çfarëdo nevoje, si me kapacitete mjekësore, ashtu edhe me ato logjistike. HTH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *