Institucionet tona të marrin masa !

Shkëlqesia juaj President i nderuar Hashim Thaçi , i nderuar dhe i çmuar Kryeministër Albin Kurti shpallne Gjendjen e Jashtëzakonshme në vend si masë parandaluse mbrojtese kundër pandemisë botërore Koronavirus , sepse disa njerez te ne po e nënëvleresojnë virusin .
Njëherit përveç masave shtrënguse të domosdoshme , ju lutem qëndroni popullit tonë të varfër pranë dhe autoritetet të marrin masa ndaj profiterave tugjareve që na pinë gjakun popullit tonë të varfër .
Të lemë menjanë fërkimet politike , kudo në viset tona në të mirë të popullit tonë të shumëvuajtur .
Mirënjohje mantelbardhëve , zjarrëfikëseve , policisë etj dhe ne të jemi të disiplinuar se kjo nuk zgjatë pafundësisht !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *