Veprimtari i nderuar Anton Antoni Kujton Epopen e UÇK -së dhe ndërhyrjen e Natos

24 Mars 1998 🇦🇱 Dukagjin🇦🇱
24 Mars 1999 🇺🇸NATO🇺🇸
Lavdi Dëshmorëve🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Respekte 🇺🇸USA🇺🇸 dhe NATO kështu shkruan në profilin e tij në facebook veprimtari njohur mbarëkombëtar z.Anton Antoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *