Fronti Popullor kujton Epopen e UÇK -së të Gllogjanit ,dhe Intervenimin e NATOS

Kujtojmë Epopen e UÇK -së të 24 Marsit 1998 në Gllogjan të Deçanit luftën heroizmin e pashoq të UÇK-së nën Komanden e të madhit Ramush Haradinajt , dhe Intervenimin e aleatit tonë NATO(SHBA)me 24 Mars 1999!
UÇK-ja SHBA dhe Nato dëbuan mundën dhe poshtëruan ish Jugosllavinë okupatore .
Të pavdekshëm janë Dëshmorët , ata janë pararojë e Shqipnisë 🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *