Komandant Isuf Krasniqi me një shkrim emocional

ATA QË SHKRINÉ ÇDO GJË PËR ATDHE KOMBI I KUJTON PËRJETË!

Me respekt dhe ne shenje nderimi te thelle kujtojme pervjetorin e 18-të, te ndarjes fizike te atdhetarit e luftetarit te t’madherishmes UCK-se,veprimtarit e patriotit te pagjunjezuar perballe gjitha veshtiresive te kombit tone ne rrugen e clirimit e bashkimit te trojeve Shqiptare nder breza, Pishtarin e lirise dhe luftetarin e oreve te pare te luftes clirimtare – Durak Muharrem Kabashi!

Shembelltyra,virtytet e rralla qe posedoje, dashuria ndaj familjes,dashuria ,sinqeriteti e besnikeria ndaj shokeve,urtesia,burreria e trimeria e jote e rralle do te mbesin perhere shembull,per te kuptuar se njerzit dhe heronjet e medhenje nuk perjetsohen vetem me fjale te bukura e te medha, por me vepra te medha!

I perjetshem kujtimi per ty daje, lavdi dhe nderim deri ne perulesi per kete burre te qmuar te kombit,lavdi gjithe deshmoreve te kombit!
Gjermani, 04.04.2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *