JASHAR SALIHU MONUMENT LAVDIE I KOMBIT SHQIPTAR

Jashar Salihu -Simboli i Çeshtjës Kombëtare

Personaliteti shumëdimensional i Tribunit Popullor baces Jashar Salihu është i lavdishëm , është fat i madh për ne si komb që e patëm këtë kolos intelektual drejtues eminent LPK-UÇK-së Diplomat , Gjeneral aktivist i rryer i ndershëm me pendë dhe pushkë .

Simbol i kryeidealistit kombëtar , simbol i vetëflijimit familjar duke shkrirë çdo gjë për liri çlirim dhe Bashkim Kombëtar .

Baca Jashar , ta impononte respektin me thjeshtesin e dashurin e tij njerezore , ai me shumë se çdo gjë në jetë e deshi kombin e tij dëshmoret dhe shokët e istikameve e kazamateve.

Burrave eminent si Ismajl Haradinaj , Jashar Salihu , Bekim Berisha -Abeja , Ismet Asllanit e shumë personaliteteve meritore duhet ngritur buste në Deçan , Gjakovë , Pejë Drenicë Tiranë kudo .

Bacen Jashar e vlerëson terë kombi në troje veta e mërgatë , ai është thesari ynë kombëtar ai ishte Një Gjigant Hero i Heshtur ai ishte njeriu i drejtësisë .

Figura të tilla eminente e kanë pasuruar kombin tonë , vepra e tij jetësore do rrojë përjetë baca Jashar o monument lavdie në zemrat tona idealiste e çelikosura me dashurin e pakufishme për Shqipërinë .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *