Foto Historike e dy vëllezërve në UÇK-Nuredin Gërvalla dëshmor , dhe Agron Gërvalla Hero i Gjallë

Shqipëria si burim frymëzimi , tradita familjare ishin sinonim i familjes Gërvalla ku portali JaninaPress sjellë një foto historike të dy koloseve të LPK UÇK Nuredin dhe Agron Gërvalla .

Nura i takon pavdeksisë , e Agroni i takon armatës së heronjëve të heshtur .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *