Veprimtari dhe Mërgimtari Hysni Elshani ndihmon 60 Familje në Drenas e me gjerë

Mërgimtari ish sportisti atdhetari humanisti Hysni Elshani me familjen e tij patriotike dhe bukëdhanese , ka vendosur të ndihmoj shumë familje në nevojë .

Veprimtari humanisti Hysni Elshani njofton për këtë gjest shembullor në facebookun e tij njofton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *