Foto Historike e Dëshmorit të Kombit Naim Nimonaj

Ushtria Çlirimtare e Kosovës në gjirin e saj kishte bijët dhe bijat më të lavdishme të kombit , i tillë ishte dhe kolosi Heroi i Shqipërisë NAIM NIMONAJ

UÇK -ja ishte e dashur për fëmijë e shtresat e popullit liridashes

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *