Nënat e Dëshmoreve janë krenaria e Kombit 🇦🇱

Nënat e Dëshmoreve dhe Familjet tona janë asete Kombëtare

Të merresh me nënat e dikujt motrat gratë familjen është turp i madh , deputetja histerike dhe idiote Fitore Pacolli mundet nate e dite me sulmuar politikisht Dautin e Ramushin AAK PDK NISMEN etj po ajo nuk guxon kurrë të prekë nënat tona heroina nënat e dëshmoreve te cilen ti e sulmove mbremë pse u shërua në Shqiperi , e Shqiperia o vend i jonë e jo i huaj pseudopatriote , ti me pa pas fytyre nje buqete me lule për shërim ja kishe dërguar nënës së dëshmorëve e cila sot Kujton Komandant Shkelzenin me bashkëluftëtar .
Urgjentisht partia jote duhet distancohet nga fyerjet e tilla të ulëta .
E kom mbrojtë nënën e baben e Hashimit kur u sulmua padrejtesishte , e kom mbrojte bashkeshorten e Albinit kur u atakua dhe do te mbroje perjetesisht institucionin familje .
Bonu kerrsh mes veti po mos i fusni në lojen e ndyre politike nënat e deshmoreve familjet tona !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *