Urime Ditëlindja Hero i Gjallë Arben Krasniqi

Urime ditëlindja Hero i Heshtur , vëlla shok bashkëluftëtar kuader i LPK -së luftetar i oreve dhe aksioneve të para të UÇK -së Enverist i përbetuar shoku Arben Krasniqi 🇦🇱✊

E gjithë jeta jote ishte luftë kundër armikut jugosllav dhe hijenave , e gjithë jeta jote ishte në shërbim lirisë çlirimit dhe Bashkimit Kombëtar me familje .

Kur Enver Hoxhes babait të kombit tone liderit global bandat titiste berishiane serbosllavogreke ja dëmtuan varrin ti e ndreqe atë dhe e ruajte atë , edhe sot je po ai hero i heshtur i ndershem bamires enverist i përbetuar dhe njeri i ngritur e i formuar në çdo aspekt .

Lum shoqëria dhe kombi që të kemi vëlla

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *