Aktivisti i nderuar Atdhe Arifi del me të drejtë kundër Shkelzen Gashit

Shkëlzen Gashi nuk është aspak fajtor për konsistencën e tij, gjithe keshtu ka folë. Ai/ajo/ata/ato që e morrën dhe ia dhan bajrakun me na “këshillu”, të mos bëjnë shkarje logjike aman. Albin Kurti le ta shkarkoj sa nuk është bërë më e madhe!

Madje, i bëj thirrje organizatës të mendoj mirë se kush na solli në Lëvizje njerëz me këso qëndrime. Ky s’më përfaqëson mua, as familjen time e shumë familje që dhanë edhe jetën për lirinë e Kosovës; sepse gjakun e atyre që u vranë për liri, s’guxon me shkelë askush!

Soji i tillë prej shqipfolësi tradhtar nuk më përfaqëson mua as Lëvizjen time, andaj shkarkim e ndjekje penale përçmuesit të historisë së popullit tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *