Veprimtari , Pedagogu dhe Luftëtari Anton Antoni kujton ditëlindjen e Kryeshqiptarit Gjergj Kastrioti -Skënderbeu

Sot me 6 Maji,mbushen plotë 615 vjet nga lindja e Kryeheroit tonë Kombëtar, 🇦🇱Gjergj Kastrioti 🇦🇱

  • Skënderbeu (6 maj 1405 –
    17 janar 1468), mbretit të përjetshëm të Shqipërisë.

Mbrojtës i të gjithë Europës, strateg ushtarak dhe politikan, me një kulturë të gjërë dhe ndjeshmëri intelektuale të jashtëzakonshme.

L🇦🇱A🇦🇱V🇦🇱D🇦🇱I🇦🇱
të përjetshme
Kryeheroit tonë kombëtar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *