Fronti Popullor kujton ditëlindjen e Skënderbeut Legjendar dhe Luanit të madh të UÇK -së

Fronti Popullor kujton me nderimin më të madh Gjeneralin e Gjeneraleve babain e kombit Skënderbeun në 615 vjetorin e Lindjes dhe kujton, dëshmorin Gjeneral major post mortum Luan Haradinaj Barutin e luftes së UÇK-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *