Tahir Meha dhe Nebih Meha dridhen një Jugosllavi

13 Maj 1981 Tahir e Nebih Meha po turpëronin Jugosllavinë okupatore duke vrare dhjeta polic ushtar jugosllav federativ e plagos qindra te tjere.
Lavdin , hakun ua mori Adem Jashari dhe UÇK -ja të gjithë brezave të mëhershëm që ranë për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar .
Okupatori Jugosllav , në Prekaz të Drenices heroike të djepit të shqiptarisë pesoi humbje kolosale nga trimat tanë kapedanet tanë .
Duke biseduar me bashkëluftetarin tim Gjeneral Iljaz Dergutin keto kohe kujtuam se si ne femijeri te tij Gjeneralin e madh Iljazin e kishte stervite vet Tahiri si nipi me daje , te dy shenjetor te forte që moren shenjester armikun dikush vitet e 80 ta e dikush ne kohen e UÇK-së së ne 90 tat vite .

E terë jeta e popullit tonë idealist , e shtreses atdhetare ishte luftë dhe vetëm luftë për çlirim liri progres e Bashkim Kombëtar .

Jemi ende larg aspiratave të heronjeve tanë , e duhet të na vijë turp .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *