Pastruesit janë Heronjë , pa punën e tyre do kishim një pandemi tjetër

Pastruesit dhe mirëmbajtësit fshatrave dhe qyteteve tona , meritojnë mbështetje maksimale nga shteti e jo harresë , sepse zgjohen 4 mengjes e punojnë deri pas mesnate me paga minimale , janë heronjë të heshtur që meritojnë ju lutem pak dinjitet me shumë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *