FRONTI POPULLOR APELON PËR KUJDES NGA PANDEMIA

Fronti Popullor apelon nga popullata të respektoj masat shendetsore nga COVID 19 dhe te zbatoje rekomandimet e IKSHPK

Shqiperia , dhe Kosova duhet kudo ne trojet ti qëndrojn pranë popullit varfër raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *