Opinion nga atdhetari shquar profesor Musa Krasniqi

Për hirë të së vërtetës duhet theksu, se për rastin e masakres që ka ndodhë në burgun e Dubravës ,kemi qënë tre deshmitarë në gjykaten nderkombëtare në Hagë gjatë gjykimit të kryekriminelit të Ballkanit Sllobodan Millosheviqit dhe kemi deshmuar në vitin 2002,por fatkeqësisht u vetvra krimineli dhe mbeti rasti nënë hije.Tani e tutje mo kush me ketë rast nuk besoj që do merrët.
Deshmitar pë rasrin e masakrës së Dubravês Ishim :
Musa Krasniqi nga Barani
Milaim Çeku nga Irzeniqi
Mujë Zekaj nga Carrabregu

Me ketë rast kemi dhënë deshmi 6 orë,të cilat i kam të inqizuara në stenogram
Me ketë klasë politike ky rast nuk do zbardhet kurrë,sepse këta janë ngusht me veten e tyre,paramendoni qeveria i ka ndarë mjetët për dëmshpërblim- për kompenzim që 6 vite,ķurse këta kriminelat tanë flejn në gjumë ,sepse kan broblem me hajni ,kriminalitet ,nepotizem e ç’ka mosë tjetër.
Lavdi të rënëve dhe shëndetë të mbijetuarve,kurse politikanëve dhe qeveris hajni dhe nepotizëm sa me shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *