Fronti Popullor Kujton përvjetorin e Masakrës së Dubraves

21 Vite nga Golgota tmerri i Burgut të Dubraves nga Serbia

Shteti fashist Jugosllav respektivisht Serbia pasi zhduki pa shenjë ideologun kombëtar Mr.Ukshin Hoti , ajo kreu gjenocid edhe ndaj pengjeve të burgosureve politik ku krahas torturave ç’njerezore vrau e plagosi qindra nga ta me bandat e veta .

Serbia ende nuk është ndëshkuar për asgjë , ne kemi dështuar ta informojmë siç duhet opinion botëror për këto mizori dhe tragjedi .

Shoqata e të Burgosureve Politik flen gjumë , ose kënaqen me ndonjë botim libri nuk janë aspak aktiv në demaskim të Beogradit adresës së krimit më të madh në Europë pas Luftës së dytë botërore .

Kjo fjetje përgjumje e jona po na kushton se ne jemi të prirur ta harrojmë kollaj të shkuarën gjakun e derdhur vuajtjet eksodin heronjët ky është defekti ynë gjenetik.

Me seanca parlamentare dhe rezoluta nuk vihet drejtësia në vend , ato gjëra janë fjalë boshe po me veprime konkrete padi të Serbisë !

Erald Selca

Agim Xhigoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *