Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor -Enver Hoxha Themeluesi i Shqipërisë moderne

Në një prononcim për mediumin Janina Press shoku Agim Xhigoli në prag të 111 vjetorit të Lindjes së Enver Hoxhes thekson se Enver Hoxha ky baba kombi triumfator në luftë dhe paqe është themeluesi i Shqipërisë moderne si një superfuqi e kohes dhe burim frymezimi e rezistence për shqiptaret nën okupim dhe mërgatë ideator i çdo perpjekje çlirimtare dhe lider i pazevendesushem .

Leave a Reply