Kolosi Mensur Zyberaj Figurë Legjendare e UÇK-së

Mensur Zyberaj ishte një nga Eproret dhe trimat më të lavdishëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës , dhe një nga celulat e para të saja me një kontribut të jashtëzakonshëm në shtrirjen , konsolidimin dhe organizimin e luftës sonë në Anadrin dhe gjithëandej ku e lypte nevoja .
Figurë e jashtëzakonshme e luftes çlirimtare , Hero i Kombit tonë .
Mediave vizive shtypit dhe portaleve të shumëta të ju vijë turp që nuk raportojnë informojnë opinionin publik mbi heroizmin e kolosave tanë që luftuan barbarin serbofashiste

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *