Fronti Popullor ju shpreh ngushëllime familjeve të bashkëluftëtarëve

Fronti Popullor shpreh ngushëllimet me te sinqerta pēr familjet e bashkëluftëtareve Mehmet Gajraku dhe Kushtrim Hakaj luftëtar të zot nga UÇK -ja

Agim Xhigoli -Kryetar i Frontit Popullor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *