Enver Hoxha ideatori i Çlirimit dhe Bashkimit Kombëtar

Me idetë tuaja projektet tua ndodhi dhe UÇK -ja e simotrat e saja , me armet e hartat tua me tankset e topat tuaj Kryekomandant ENVER HOXHA çliruam Kosoven nga terrori barbaria jugosllave .
Andaj emri yt si ai i Skenderbeut lidhet me çdo motivim e frymezim kombëtar për liri rezistence çlirim dhe Bashkim Kombëtar .

Me emrin tënd luftuan Adem Demaci e UÇK -ja legjendare e Adem Jasharit e mijëra deshmoreve .

Faleminderit baba i kombit se na edukove shqiptarisht gjithmonë 🇦🇱✊

Gjithmonë në rrugën tënde

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *